Saját termesztésű, kiváló minőségű alapanyagból, hagyományos kézi munkafolyamattal, kisléptékben előállított, magas cukortartalmú fűszeres illatú és ízű, édes finomság.
Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges édesítőszert, színezéket, aromát és ízfokozót.
Összetétele: zölddió, répacukor, fűszerek
Fogyasztását sajtok, szárnyas sültek mellé és gyümölcs salátába keverve ajánljuk. A szirup tea ízesítésére, illetve vízzel hígítva, citrommmal ízesítve üdítőként is fogyasztható. A szirupot nem túl intenzív ízű pálinkával keverve gyomorerősítőként is fogyaszthatjuk.
Nem csak finom, egészséges is
Noha elsősorban nem egészségügyi hatása miatt fogyasztjuk, a zölddió szirupban figyelemreméltó C-vitamin- és vastartalommal bír.
A népi gyógyászat szerint máj-, gyomor- és vértisztító, gyomorerősítő, fertőtlenítő hatású, valamint segíti a vérszegénység, levertség elleni küzdelmet is