Saját termesztésű, kiváló minőségű alapanyagból, hagyományos kézi munkafolyamattal, kisléptékben előállított fruktózzal ízesített fűszeres szószféleség.
Édes-savanyú, enyhén csípős, fűszeres étel.
Alapja sült kápia paprikából, gyümölcscukorból, hagymából, sóból és almaecetből áll. Ezen kívűl fűszerek széles skáláját tartalmazza.
Hozzáadott fruktóztartalom: 100g/kb. 8g gyümölcscukor
Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges édesítőszert, színezéket, aromát és ízfokozót.
Fogyasztását sültek mellé, szendvicsekbe, pirítos kenyérre kenve ajánljuk
Paprika hatóanyagai:
-Bioflavonoidok
- C vitamin, béta karotin, lutein, kalium, kalcium, foszfor
-Kapszaicin
Jótékony hatásai (gyógyszerészeti célokra az erőspaprikát használják):
- emésztésserkentő
- végtag ízületi fájdalmak ellen
- vízhajtó hatású
- megelőzi a vérzékenységet
- semlegesíti a szabadgyököket