Saját termesztésű, kiváló minőségű alapanyagból, hagyományos kézi munkafolyamattal, kisléptékben előállított fruktózzal ízesített fűszeres szószféleség.
Édes-savanyú, enyhén csípős, fűszeres étel.
Alapja eperből, gyümölcscukorból, lilahagymából, sóból és almaecetből áll. Ezen kívül fűszerek széles skáláját tartalmazza.
Hozzáadott fruktóztartalom: 100g/kb. 20 g gyümölcscukor
Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges édesítőszert, színezéket, aromát és ízfokozót.
Fogyasztását grillezett húsok, levegőn érlelt sonkák (pl. Serrano sonka) sültek mellé, szendvicsekbe, pirítos kenyérre kenve ajánljuk
Földieper hatóanyagai
-antocián
-fenol savak
-folsav
-magnézium
-jód
-C, B2, B5, B6 vitamin
-omega 3 zsírsav
Az eper rendszeres fogyasztás esetén védi a szív és érrendszert, csökkenti a 2 típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát, szabályozza a vércukor szintet, erősíti az immunrendszert.