Rózsa Desszert
Krém-Karamell
Lágy karamell rózsaszirommal és rózsaborssal cizellálva, - csak ínyenceknek!
Karamellt bárki tud készíteni odahaza. Alapvetően igen egyszerű, hisz a tiszta karamellhez más nem szükségeltetik, mint répa vagy nádcukor. Azonban vannak a műfajnak cizellált és ínyencek számára sem megvetendő képviselői. A rózsás változat is ilyen! Felejthetetlen! Fogyasztható desszertként önállóan, vagy süteményekhez.
Összetevők: Laboratóriumi minősítéssel rendelkező rózsaszirom, karamellizált cukor, vaj, tejszín, fűszerek
Származási hely: Magyarország
Beszerzéseink elsősorban belföldi kereskedelmi forgalomból, vagy hazai őstermelésből származnak. Hatóságilag garantált a magyar termékek GMO mentessége, valamint a kistermelők GMO mentes szaporítóanyaghoz való jutása is.
Töltet: 50 ml
Teljes tömeg: 130 gramm
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Felbontás után hűtve tartandó!
Minőség megőrzés: 6 hónap