Vegyszermentes, 100% kézzel morzsolt és szárított, extra válogatott, kiváló minősítésű és gazdag aromájú orvosi levendulavirág LAVANDULA ANGUSTIFOLIA az alapja fűszersónknak, valamint a parajdi sóbánya lelőhelyéről bányászott sóból készül (étkezési minősítésű), amit Európa egyik legjobb összetételű sójának tartanak.
A parajdi só nemcsak biztonsággal fogyasztható, de rendkívül egészséges és az ételek valódi ízét is jobban kiemeli, mint a hagyományosan használt bolti asztali sók.
Néhány virág hozzáadásával finomabbá, könnyebben emészthetővé tehetjük ételeinket!
Sültekhez, hús – és halételekhez, sült zöldségek,- gyümölcsök és grillezett ételek mellé, valamint zöldség saláták fűszereként ajánljuk!
Rengeteg ételben és italban élvezhetjük egyedi ízét és pompás lila színét!
Kiszerelés: 150 ml