Mindkét gyümölcs jótékony hatással van az egészségre, együttes hatásuk fokozódik. Tehát mindenkinek hasznos lehet az immunrendszer megerősítéséhez. A meggy gyümölcs leve segít az emésztési zavarok enyhítésében, serkenti az anyagcserét, jótékony a májfunkció-zavarok esetében, vérszegénység ellen. Az alma kiváló antioxidáns forrás (polifenolokat és flavonoidokat tartalmaz). Az almában található nagy mennyiségű C-vitamin erősíti az immunrendszert és hozzájárul ahhoz, hogy a szervezet felvegye a harcot a baktériumokkal és kórokozókkal szemben. A lé könnyen felszívódik, a fogyókúrában is rendkívül hasznos. Nem tartalmaz hozzáadott vizet, cukrot és tartósítószert. Összetevők: meggy 30%, alma 70% http://www.bacsfinomsagokshop.hu/termek/bacsalmasi-finomsagok-meggyes-a…